Голова Euroregion “Dniester” Сергій Татусяк спільно з командою International Agricultural Cluster “Dnister” брали участь в обговоренні спільного масштабного проекту, який буде реалізовувати Агрокластер спільно з європейськими партнерами

26

✅Результатом обговорення стало створення Консорціуму для подальшої роботи над проєктом, спрямованого на підтримку економічного зростання та розвитку.
🔑 Інтеграція України в єдиний ринок ЄС є ключовим пріоритетом для Європейського союзу. Ми віримо, що паралельно з процесом приєднання важливо посилити бізнес-співпрацю між ЄС та Україною, щоб сприяти регіональному економічному зростанню та зближенню наших народів.
🌱 Консорціум спрямований на досягнення двох ключових цілей:
1️⃣ Розвиток взаємозв’язків ланцюжків вартості між компаніями ЄС та України (нетворкінг). Віримо у силу спільної роботи та обміну досвідом для створення ефективних бізнес-відносин.
2️⃣ Сприяння розбудові спроможності кластерів та професіоналізації підтримки малого та середнього бізнесу як у ЄС, так і в Україні. Прагнемо створити сприятливе середовище для розвитку МСБ, яке стимулюватиме інновації та технологічний прогрес.