Сергій Татусяк презентував діяльність Єврорегіону “Дністер” під час міжнародної конференції «Місцевий розвиток та досвід LEADER»

69

21 грудня 2019 року делегація Єврорегіону «Дністер» на чолі з Сергієм Татусяком на запрошення примара міста Ришкань Богатько Віктора та Кригана  Олександра, президента NGO “Localinvest”, менеджера місцевої ініціативної групи «Drumul Gospodarilor» взяла участь в «Різдвяному ярмарку місцевих продуктів». До складу делегації увійшли мер м.Гнівань Володимир Кулешов та Андрій Кавунець, голова ГО «Ресурсний центр «Громади Вінниччини».

Після офіційного відкриття різдвяного ярмарку відбулось покладання квітів до пам’ятника Стефана Великого і Святого. Далі керівництво міста, гості та жителі мали можливість придбати різдвяні сувеніри, продукти та товари місцевих виробників. Яскравий концерт та насичена програма стали родзинкою свята.

Після ярмарку відбулась міжнародна конференція «Місцевий розвиток та досвід LEADER». Під час Конференції Сергій Татусяк презентував діяльність Євроергіону «Дністер».

Варто зазначити, що Різдвяний ярмарок і Конференція були організовані в рамках впровадження Європейської програми LEADER в районі Ришкани.