Команда ГО «Єврорегіону «Дністер» прийняла участь у Форумs громадянського суспільства «Обриси майбутнього: перемога, відновлення та модернізація України», що був реалізований Isar Ednannia.

141

Команда ГО «Єврорегіону «Дністер» прийняла участь у Форумs громадянського суспільства «Обриси майбутнього: перемога, відновлення та модернізація України», що був реалізований Isar Ednannia. Форум об’єднав та скоординував громадянське суспільство у розробці спільного плану дій для Перемоги та Відновлення.

Основними темами обговорення на Форумах були адвокація збройної та фінансової підтримки України, соціальна згуртованість та контроль процесу відбудови з боку громадянського суспільства, адвокація реформ з лібералізації економіки, зміцнення фокусу на підтримку бізнесу в умовах війни, економічна проосвіта, активна участь громадян у прийнятті рішень, розвиток культури волонтерства, національна ідентичність українців та роль культурного розмаїття.

Захід запам’ятався змістовними дискусіями, інтерактивними та мистецькими виставками, презентацією соціального бізнесу та можливостей грантодавців, воркшопами та майстер-класами, неформальним спілкуванням у цукерні, а також показом документальних стрічок.
В результаті, Форум дозволив об’єднати понад 3 000 осіб – представників громадських та благодійних організацій, волонтерів, представників гуманітарних штабів, міжнародних партнерів, медіа, бізнесу та проактивних громадян.