Дитячий садок №3 у м. Гнівань ремонтуватиме приватне підприємство з м. Вінниця

98

24 липня міський голова Володимир Кулешов підписав договір із директором ПП «Будівельник-А» Сергієм Сироїжкою про капітальний ремонт (термомодернізацію) будівлі Дошкільного навчального закладу №3.

Дані роботи заплановані у рамках реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань», який міська рада реалізовує у партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер». Проект фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи EU4Energy та Програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP).

Саме Приватне підприємство «Будівельник-А» стало переможцем тендерних торгів, тому що запропонувало найнижчу вартість робіт у сумі 5 356 998,00 грн. із усіх 6-ти учасників тендеру. Очікувана вартість робіт згідно проектно-кошторисної документації складала 7 035 643,00 грн.

Згідно договору підрядник зобов’язаний виконати роботи протягом 2020-2021 років.

Зокрема, у 2020 році планується термомодернізація стін та цоколю, заміна вікон та дверей, заміна даху та ремонт стель, влаштування системи вентиляції, модернізація внутрішнього освітлення та облаштування зовнішнього освітлення із сонячними батареями, модернізація котельні та теплотраси.

А у 2021 році будівельні роботи планується завершити влаштуванням антикригової системи для даху будівлі дитячого садка. Сутність такої системи полягає у влаштуванні нагрівального кабеля, який запобігає наростанню снігу та льоду на дахах, водостічних трубах та жолобах. Така система не тільки забезпечить безпеку для перехожих у зимовий період, але й запобігатиме руйнуванню конструкції даху та системи водостоку.

Нагадуємо, що у рамках цього проекту будь-які роботи та матеріали повинні відповідати не тільки українським нормам, а й європейським стандартам.

 

Роботи заплановані у рамках реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань», який Гніванська міська рада реалізовує у партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер». Проект фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи EU4Energy та Програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP).