Про інформаційну кампанію у новому відео проекту “Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку “

62

«Екосвідомість та енергоощадність – це норма життя» – саме під таких гаслом м. Гнівань реалізовує інформаційно-просвітницьку роботу у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань»!

Про Тиждень сталої енергії, традиційні велопробіги, навчання та інше дивіться у другому відеоролику проекту:

Посилання на відео на Ютуб

https://www.youtube.com/watch?v=XsXtcpqMf7Y&t=1s

Нагадуємо, проект «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань» являється найбільшим проектом за підтримки Європейського Союзу на теренах Вінницької області, який реалізовується у м.Гнівань у сфері енергоефективності. Загальний бюджет проекту складає 970,913.00євро. Реалізація проекту запланована протягом 2018-2021 років.

Проект фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи EU4Energy та Програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP). Його реалізацію здійснюють Гніванська міська рада у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».

Загальною метою проекту є впровадження сталої енергетичної політики міста Гнівань шляхом реалізації передбачених у «Плані дій сталого енергетичного розвитку до 2020 року м. Гнівань» енергоефективних заходів для муніципального, житлового, промислового, бізнесового секторів.

В рамках проекту передбачені наступні головні заходи:

  • комплексна термомодернізація 4-х дошкільних закладів освіти м.Гнівань за європейськими стандартами;
  • створення відділу енергоменеджменту Гніванської міської ради та Муніципального фонду енергоефективності м.Гнівань;
  • проведення інформаційно-навчальних заходів на теми впровадження енергоефективних заходів у всіх секторах м.Гнівань.