Анонс прес-конференції проекту «Програма фізичного оздоровлення населення в громадах: досвід країн Вишеградської четвірки»

74

Запрошуємо журналістів на стартову прес-конференцію проекту «Програма фізичного оздоровлення населення в громадах: досвід країн Вишеградської четвірки», яка відбудеться в вівторок, 19 листопада 2019 року о 12-00 за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 85, 2 поверх.

 

Проект «Програма фізичного оздоровлення населення в громадах: досвід країн Вишеградської четвірки» реалізовуватиметься протягом 2019-2020 років за підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду в рамках програми Вишеградських грантів.

 

Аплікантом проекту є Вінницька територіальна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Партнери проекту в країнах Вишеградської четвірки: Місто і гміна Моравіца (Польща), Інститут стабільності та розвитку – ISD (Чехія), Фундація «Майстерня сільського розвитку» (Угорщина) та Асоціація «FEMAN» (Словаччина). Міжнародний Вишеградський Фонд надав співфінансування на реалізацію проекту в сумі 16 240 Євро.

Файли для завантаження
Прес-анонс.pdf