В Кракові відбудеться V Європейський Конгрес місцевого самоврядування

88

8-9 квітня 2019 року в м. Краків, Польща, відбудеться 5-й Європейський Конгрес місцевого самоврядування

Європейський Конгрес місцевого самоврядування – це платформа для зустрічей місцевих і регіональних лідерів з метою обміну думками щодо державного управління, громадських інституцій та бізнесу. Конгрес є хорошою можливістю для польських, українських і центральноєвропейських місцевих органів влади обговорення шляхів підвищення ефективності роботи за допомогою фондів Європейського Союзу.

Участь в Конгресі візьме понад 3000 осіб – регіональні лідери, представники органів місцевого самоврядування, урядовці, керівники підприємств, громадських організацій та журналісти з усієї Європи.

Програмою Конгресу передбачено 5 тематичних секцій: фінанси, економіка, інновації, суспільство, навколишнє середовище; більше 60 заходів: тематичні блоки, панельні дискусії, семінари, лекції, презентації та зустрічі.

Конгрес є хорошою можливості для польських, українських, молдовських і центральноєвропейських місцевих органів влади обговорення шляхів підвищення ефективності роботи за допомогою фондів Європейського Союзу.

Про умови участі можна дізнатись за телефонами: +38098 024 3731 Ольга Слободяник та +38067 425 7077 Світлана Пустовіт.

Конгрес – це ефективна платформа для обміну досвідом та встановлення нових контактів.

Запрошуємо до участі!