6 жовтня Європейський Союз та Республіка Молдова запустили Платформу агропродовольчого партнерства

183

6 жовтня Європейський Союз та Республіка Молдова запустили Платформу агропродовольчого партнерства. Це ініціатива, що має стратегічне значення для Молдови, оскільки Молдова продовжує свій шлях до європейської інтеграції.
Спільну декларацію про це підписали міністр сільського господарства і харчової промисловості Республіки Молдова Володимир Боля, представники Представництва ЄС в Республіці Молдова, генеральний директор Генерального директорату з питань сільського господарства та розвитку сільських районів (AGRI) Європейської комісії Вольфганг Буртшер, посол Представництва Європейського Союзу в Республіці Молдова Яніс Мажейкс і представник ФАО (Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН) в Республіці Молдова Раймунд Йехле.
Метою Платформи агропродовольчого партнерства є стимулювання співпраці та прискорення реформ в агропродовольчому секторі Республіки Молдова.

Джерело: https://www.facebook.com/EUDelegationMoldova/posts/pfbid02qteuyedcoffmGtjh1YwARQiwCd5NbPACW8KyjssEwW7qhZAeHeogQ7oD7FEYcU1Bl