Єврорегіон “Дністер” підписав Угоду про співпрацю з Кунківською територіальною Громадою

97

Відповідно Стратегії “Дністра” продовжуємо роботу з підписання Угод про співпрацю з територіальними громадами Вінниччини та пошуку партнерів в Республіці Молдова, Румунії та Польщі.
В рамках підготовки Програми “Безпечне середовище в громадах Вінниччини” в Гайсинському районі відбулась нарада-семінар з головами територіальних громад, керівниками ГУ ДСНС України у Вінницькій області, депутатами місцевих рад, громадських організацій та ЗМІ. Під час наради учасники напрацьовували організаційні, структурні та правові механізми реалізації даної програми.
Керівництво Єврорегіону “Дністер” наголосило на важливості вивчення Європейського досвіду у впровадженні місцевих програм безпечного середовища. Маючи багаторічний досвід та комунікації з партнерами з Польщі, Румунії, Молдови та інших країн Єврорегіон “Дністер” готовий налагодити багатосторонню співпрацю в цих питаннях з громадами даних країн.
В ході наради семінару було підписано Угоду про співпрацю між ГО Єврорегіон “Дністер” та Кунківською територіальною громадою та обговорено питання подальшої міжнародної співпраці та проектно-грантової роботи.