Комплексно та якісно: у м. Гнівань триває капітальний ремонт ДНЗ №1 та№3 за підтримки Європейського Союзу

182

У м. Гнівань активно тривають будівельні роботи із капітального ремонту закладів дошкільної освіти №1 та №3 у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».

23 квітня м. Гнівань в черговий раз відвідав експерт Команди підтримки Програми ЄС «Угода мерів – Демонстраційні проекти» Олександр Надточий з метою контролю якості виконання будівельних робіт. Міжнародний експерт спільно із представниками команди проєкту, підрядних організацій та технічного нагляду провели моніторинг поточних робіт та перевірили те, як підрядники усувають попередні незначні зауваження.

Наразі, у дитячому садку №1 будівельники повністю завершили утеплення фасаду та розпочали утеплення цоколю. Всередині приміщення дитсадка уже активно триває облаштування стін чистовою шпаклівкою та оздоблення керамічною плиткою санвузлів.

У закладі дошкільної освіти №3 будівельникам залишилося лише встановити вуличне освітлення із сонячними панелями, благоустрій території та останні загальні штрихи ремонту. З часу нашої останньої публікації про новини проєкту будівельники завершили встановлення димової труби, влаштування бетонного вимощення та декоративне оздоблення цоколю мозаїчною штукатуркою.

Нагадуємо, що попередньо у рамках цього проєкту відповідно до пріоритетів грантового конкурсу було заплановано лише термомодернізація закладів. Однак минулого місяця Гніванська міська рада прийняла важливе рішення – додатково у комплексі виконати внутрішній капітальний ремонт приміщень садків, тому терміни будівельних робіт продовжено.

Слідкуйте за новинами проєкту на сайті та у соціальних мережах за посиланнями:
www.gnivan-miskrada.gov.ua/more_news2/
www.facebook.com/energyefficienthnivan/
www.instagram.com/energy_hnivan/