Запрошення До участі в прес-турі №1 в рамках реалізації проекту «Вінниччина – територія здоров’я»

68

Запрошуємо представників засобів масової інформації взяти участь в прес-турі, що проводитиметься в рамках реалізації проекту «Вінниччина – територія здоров’я».

Проект реалізується ГО «Єврорегіон «Дністер» спільно з Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької обласної державної адміністрації в рамках конкурсу проектів інститутів громадянського суспільства, фінансування на які надається з обласного бюджету.

Проект передбачає ознайомлення представників медіа з досвідом організації заходів в галузі фізичної культури та масового спорту, а також підготовку низки матеріалів для пропагування здорового способу життя.

Заплановано проведення чотирьох окремих прес-турів, під час яких учасники зможуть ознайомитись з спортивною інфраструктурою громад, реалізацією заходів в галузі фізичної культури і масового спорту та з досвідом проведення різноманітних аматорських змагань.

Перший прес-тур відбудеться 27 вересня 2020 року (неділя) та дасть можливість ознайомитись з досвідом спортивної діяльності в Жмеринскому та Шаргородському районах, а також взяти участь в фіналі змагань Вінницької обласної ліги сільського аматорського футболу.

В рамках проекту учасники прес-турів забезпечуються транспортом та харчуванням.

Просимо підтвердити свою участь в прес-турі за телефоном 098-485-24-23 або на електронну пошту [email protected]

За довідками звертайтесь до координатора проекту Кавунця Андрія.

Файли для завантаження
Програма 27-09-2020 (3).pdf