У м. Гнівань оголошено чергові тендери на капітальний ремонт (термомодернізацію) двох дитячих садочків у рамках проекту ЄС

91

Гніванська міська рада оприлюднила два відкритих торги для визначення підрядників капітального ремонту (термомодернізації) Дошкільних навчальних закладів №1 та №3.

Такі роботи заплановані у рамках реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань», який міська рада реалізовує у партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер». Проект фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи EU4Energy та Програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP).

Ці два дитячі садки входять до четвірки муніципальних закладів міста, у яких плануються заходи із термомодернізації будівель у відповідності до державних та європейських норм.

Очікувана вартість робіт на об’єктах згідно проектно-кошторисних документацій для ДНЗ №3 складає понад 7 млн. грн., ДНЗ №1 – понад 10,5 млн. грн.

До основних будівельно-монтажних робіт належать: заміни системи опалення; встановлення нових енергозберігаючих вікон та дверей; утеплення фасаду, цоколю, підвального та горищного перекриттів;  заміни покриття даху на металочерепицю; заміни внутрішнього освітлення на нове з використанням LED-технологій ; встановлення нової вентиляційної системи.

Зазначимо, що тендер на капітальний ремонт ДНЗ №3 проводиться вдруге, адже перші торги відмінено через відхилення всіх тендерних пропозицій згідно із Законом «Про публічні закупівлі».

Запрошуємо потенційних підрядників до участі у відборах та просимо уважно слідувати тендерним умовам.

Детальна інформація на порталі публічних закупівель “Prozorro” за посиланнями:

Закупівля ДНЗ №1 – https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-06-19-003120-c

Закупівля ДНЗ №3 – https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-06-12-000330-a