Останні новини із головних будівельних майданчиків м. Гнівань – термомодерназація ДНЗ №1 та ДНЗ №3 у рамках проєкту ЄС!

96

У м. Гнівань активно продовжується термомодернізація будівель ДНЗ №1 та №3 у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».

 

Станом на початок грудня будівельні роботи у дитячому садку №1 знаходяться на етапі продовження утеплення фасаду, завершення монтажу покрівлі, здійснюється монтаж зовнішньої тепломережі. Раніше тут уже повністю звершили монтаж внутрішньої системи опалення.

 

Натомість у дитячому садку №3, будівля якого є набагато меншою у порівнянні з ДНЗ №1, будівельники уже завершили утеплення стін. Однак декоративне оздоблення та фарбування зовнішнього фасаду планується згодом за умови настання відповідного температурного режиму. У ДНЗ №3 також ще тривають роботи із монтажу нового даху та його утеплення, монтаж внутрішньої системи опалення, вентиляції та водовідведення.

 

Нагадуємо, що ДНЗ№1 та ДНЗ№3 перші із  4-х дитячих садків м. Гнівань, які планується термомодернізувати за європейськими стандартами у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

 

Слідкуйте за новинами проєкту на сайті та у соціальних мережах за посиланнями:

www.gnivan-miskrada.gov.ua/more_news2/

www.facebook.com/energyefficienthnivan/

www.instagram.com/energy_hnivan/