Прес-анонс в рамках проекту “Транскордонна мережа для інноваційного сільського господарства”

108

Громадська організація Єврорегіон «Дністер» у партнерстві з Вінницькою обласною державною адміністрацією та ГО «Кутезаторул» району Теленешти, Республіка Молдова запрошує представників ЗМІ на фінальну прес-конференцію в рамках проекту «Транскордонна мережа для інноваційного сільського господарства». Прес-конференція відбудеться 21 листопада об 11:00 в Інституті кормів та сільського господарства
Поділля НААН, 2 поверх, за адресою: м. Вінниця, просп. Юності, 16.

На прес-конференції будуть присутні представники бізнесу з Молдови та України, експерти з питань торгівлі, наукові співробітники Подільського інституту кормів Національної академії аграрних наук України, а також експерт з питань комунікації Програми Східного партнерства EaPTC.

Довідка: Метою Програми територіального співробітництва країн Східного Партнерства (EaPTC) є створення сприятливих умов для розвитку транскордонного співробітництва з урахуванням специфіки кожної з територій. Програмам спрямована на розвиток здібностей державних та недержавних організацій сусідніх країн разом розробляти та впроваджувати спільні прикордонні проекти. Загальний вклад Європейського Союзу в рамках Програми ЕаРТС складає 12,5 млн.євро.