Єврорегіон “Дністер” зміцнює співпрацю з компаніями Молдови

107

24 травня 2021 року делегація Єврорегіону «Дністер» відвідала м.Кишинів Республіки Молдова. До складу делегації увійшли: заступник директора Єврорегіону «Дністер» Світлана Пустовіт, керівник ТОВ «Кехім» Мирослав Тимчук, а також виконавчий директор Ігор Заглада та технічний директор Лапшин Олег цього підприємства.

В рамках своєї діяльності Єврорегіон сприяє розвитку співпраці між підприємцями України та Молдови. Так, в понеділок 24 травня відбулись зустрічі керівника Товариства з обмеженою відповідальністю «Кехім» Тимчука Мирослава та керівника ADEN TransExIm S.R.L. Олексія Ткаченка. Компанія була заснована в 2003 році і зарекомендувала себе як лідер в галузі хімічної продукції як в Молдові, так і за кордоном.

Делегація Єврорегіону «Дністер» відвідала підприємство, ознайомилась з його роботою та домовилась про підписання Угоди про співпрацю.

В цей день також відбулись зустрічі в офісі партнерів Єврорегіону «Дністер» Prograin Organic з керівництвом компанії Спартаком Кілатом та Габріелем Чеботарі.