На Вінниччині відбудеться пресконференція щодо реалізації проєкту «Наддністрянські палатари» – Центр волонтаріату шести громад Могилів-Подільського району»

138

Запрошуємо представників засобів масової інформації на пресконференцію, присвячену офіційному старту проекту «Наддністрянські палатари» – Центр волонтаріату шести громад Могилів-Подільського району». Проект реалізовується у Могилів-Подільському районі Вінницької області протягом 2021 року за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».
Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Пресконференція відбудеться 29 квітня 2021 року о 15:00 за адресою м. Могилів-Подільський, площа Шевченка, 1, зала засідань Могилів-Подільської районної ради.

Головною метою проекту є розвиток культури волонтерства та заохочення волонтерських ініціатив у 6 територіальних громадах Могилів-Подільського району
Вінницької області для подолання актуальних викликів, зумовлених пандемією COVID-19, шляхом створення Центру волонтаріату “Наддністрянські палатари”.

Ініціатором проекту є Могилів-Подільська міська рада

Аплікантом та виконавцем проекту є Громадська організація «Єврорегіон «Дністер»

Партнери проекту: ДВНЗ «Могилів-Подільський монтажний коледж», Яришівська сільська рада, Ямпільська міська рада, Вендичанська селищна рада, Чернівецька селищна рада, Муровано-Куриловецька селищна рада.

Спікери прес-конференції:
Сергій Татусяк – голова ГО «Єврорегіон «Дністер»
Геннадій Глухманюк – міський голова Могилів-Подільської міської територіальної громади
Віталій Швець – Керівник Вінницького регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» (онлайн-включення)
Надія Гандзій – керівник проекту «Наддністрянські палатари» – Центр волонтаріату шести громад Могилів-Подільського району», керівник проектів та програм ГО «Єврорегіон «Дністер»

Представникам ЗМІ просимо акредитуватися до 12.00 28 квітня за тел. 097 292 22 82
За довідками звертайтесь: Надія Гандзій ( +38 097 292 22 82, [email protected] )