У м. Гнівань оголошено тендер на капітальний ремонт (термомодернізацію) ДНЗ №3 у рамках проекту ЄС

75

17 квітня 2020 року Гніванська міська рада оприлюднила відкритті торги для визначення підрядника капітального ремонту (термомодернізації) Дошкільного навчального закладу №3.

Такі роботи заплановані у рамках реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань», який міська рада реалізовує у партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер». Проект фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи EU4Energy та Програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP).

Дитячий садка №3 один серед 4-х муніципальних закладів міста, у яких планується комплексно темомодернізувати будівлі у відповідності до державних та європейських норм.

Проектування таких робіт проводилося протягом останніх 9 місяців підрядними організаціями у тісній співпраці із Командою підтримки «CoM-DeP» та європейськими експертами.

Зокрема, очікувана вартість таких робіт у ДНЗ №3 згідно проектно-кошторисної документації складає понад 7 млн. грн.  

До основних будівельно-монтажних робіт належать: заміни системи опалення; встановлення нових енергозберігаючих вікон та дверей; утеплення фасаду, цоколю, підвального та горищного перекриттів;  заміни покриття даху на металочерепицю; заміни внутрішнього освітлення на нове з використанням LED-технологій; встановлення нової вентиляційної системи.

Запрошуємо потенційних підрядників до участі у відборі. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 3 травня 2020 року.

Детальна інформація на порталі публічних закупівель “Prozorro” за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-17-010308-b