Святкування Дня міста Гнівань та офіційне відкриття Тижня сталої енергії відбудуться 19 вересня!

189

Сьогодні, 2 вересня, відбулася зустріч робочої групи щодо організація святкування Дня міста Гнівань та офіційного відкриття Тижня сталої енергії. Представники Гніванської міської ради, команди проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань» та партнера проекту ГО «Єврорегіон «Дністер» обговорили заходи для програми святкувань.

Святкування Дня міста Гнівань та офіційне відкриття Тижня сталої енергії відбудуться 19 вересня.

На мешканців та гостей міста чекатимуть традиційний велопробіг, творчі конкурси та розважальні заходи, а також лаконічний святковий концерт із спеціальними гостями! Усі заходи передбачатимуть дотримання карантинних умов.

Офіційний анонс з програмою свята буде опубліковано протягом наступного тижня, однак організатори не виключають можливі зміни до програми в залежності від епідеміологічних та карантинних умов.

Нагадуємо, що Тиждень сталої енергії м. Гнівань розпочнеться разом із святкуванням відкриття та Дня міста і проходитиме у період 19-25 вересня у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань».

Проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».

Слідкуйте за нашими новинами та активно долучайтеся до усіх заході!