Делегація Представництва ЄС в Україні вперше завітали до міста Гнівань

71

6-7 серпня у м. Гнівань відбувся плановий моніторинговий візит делегації Представництва ЄС в Україні з метою перевірки ходу реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань».

Нагадуємо, що проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».

Секторальний менеджер Андрій Бандура, фінансовий менеджер Аліна Кузнецова та технічний експерт Команди підтримки “CoM-DeP” Дмитро Іваненко спільно із командою проекту за два дні вибірково розглянули  фінансові документи, обговорили проміжні результати та плани проекту, а також відвідали головні об’єкти проекту – дошкільні навчальні заклади, у яких планується комплексна термомодернізація.

Окрім цього,  делегація відвідала офіс партнера проекту ГО «Єврорегіон «Дністер» у м. Вінниця, де команда проекту та партнери презентували інформаційну кампанію і концепцію відзначення Тижня сталої енергії у м. Гнівань 22-28 вересня 2019 року у рамках реалізації проекту.

Нагадуємо, що відкриття Тижня сталої енергії відбудеться спільно із святкуванням Дня міста Гнівань 22  вересня 2019 року. Протягом наступного тижня у місті відбудеться ряд інформаційно-навчальних заходів у рамках проекту, головними темами яких стануть енергоефективність, енергозбереження, еко-поведінка.