Єврорегіон “Дністер” оголошує фотоконкурс “Дністер – ріка, що об’єднує”

122

Громадська організація «Єврорегіон «Дністер» оголошує фотоконкурс «Дністер – ріка, що об`єднує», метою якого є стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності жителів територіальних громад України та Республіки Молдова, підтримка, сприяння розвитку творчих зв’язків і обміну досвідом між фотографами, туристичними спільнотами, закріплення кращих традицій фотомистецтва, фототуризму, виявлення сучасних тенденцій і технологій у фотомистецтві.
До участі у фотоконкурсі запрошуються мешканці територіальних громад, професійні фотографи і аматори незалежно від місця проживання та віку.

Умови та вимоги фотоконкурсу:
Учасник фотоконкурсу може подати не більше 10 фотографій у вигляді електронних файлів. Цифрові файли повинні бути у форматі JPEG, 300dpi, кадровані (розміри 30х30, 30х40, 30х45), максимум 3600 px по короткій стороні, максимум 2 Мб.
Фотографії подаються в електронній формі на електронну адресу [email protected] з поміткою на фотоконкурс. До фотографій в електронному вигляді додається лист-заявка (додаток до Положення).
Автори фотографій несуть відповідальність за зміст представлених на конкурс робіт.
Роботи, представлені на фотоконкурс, не редагуються та не рецензуються. Роботи, що не відповідають умовам конкурсу, не розглядаються.

Фотоконкурс передбачає тематичні розділи (номінації):

Визначні місця і пам’ятки Дністра – пам’ятки архітектури, історії, природні заповідники, ландшафти та краєвиди Дністра, вироби гончарства, ткацтва.

Екологія, туристичні маршрути і туристичні об’єкти Дністра – флора і фауна, зелений туризм, гастротуризм, еко- і етно-туризм, фототуризм, молодіжний туризм, комерційний туризм, регіональні продукти.

Люди – що творять історію Дністра – портрети людей, колективів, знатних родин, династій.

Конкурс триватиме з 3 березня 2021 року по 1 січня 2022 року включно.
Деталі читайте в положенні прикріпленому нижче.

Файли для завантаження
Положенняч про фотоконкурс 03.03.2021.pdf