У м.Гнівань триває термомодернізація дитячих садків за підтримки ЄС

116

У м. Гнівань активно тривають будівельні роботи із термомодернізації будівель ДНЗ №1, 4 та 5. Зокрема, капітальний ремонт ДНЗ №3 «Сонечко» уже успішно завершений минулого місяця.

Термомодернізація цих 4-х дошкільних навчальних закладів міста заплановані у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».

 

Наразі у дитячому садку №1 уже повністю утеплено усі елементи конструкцій у тому числі цоколь. Із зовнішніх робіт підряднику залишилося лише частково завершити декоративне оздоблення фасаду і цоколю. Паралельно триває внутрішній ремонт.

У ДНЗ№4 будівельники повністю завершили монтаж тепломагістралі та внутрішній ремонт котельні. З наступного тижня розпочинатимуть встановлення обладнання котельні та підключення усіх елементів системи опалення.

Натомість у дитячому садку №5 уже утеплено цоколь будівлі, розпочинається утеплення даху та оновлення вентиляційних каналів. На разі, частково замінені вікна та двері на сучасні енергоефективні. Із запланованих внутрішніх робіт будівельники демонтували стару систему опалення та виконують монтаж теплої підлоги у ігрових кімнатах.

 

Слідкуйте за новинами проєкту на сайті та у соціальних мережах за посиланнями:

www.gnivan-miskrada.gov.ua/more_news2/

www.facebook.com/energyefficienthnivan/

www.instagram.com/energy_hnivan/