Єврорегіон “Дністер” сприяє налагодженню співпраці аграріїв з Вінниччини та Молдови з румунськими партнерами

73

Сьогодні 20 вересня, делегація Єврорегіону “Дністер” на чолі з головою Сергієм Татусяком взяла участь в агровиставці AGRALIM 2019, яка відбувається з 19 по 22 вересня 2019 року, м.Ясси, Румунія. До складу делегації ввійшли представники сільськогосподарських підприємств з Вінницької області та Республіки Молдова. Співорганізаторами виставки виступила Агенція регіонального розвитку Північно-Східної Румунії, з якими Єврорегіон підписав угоду про співпрацю в травні цього року. В рамках Виставки Вадим Мохник, директор Міжнародного агрокластеру “Дністер” презентував діяльність кластеру аграріям з Румунії та Молдови та запросив до співпраці.
Після презентації Міжнародного агрокластеру “Дністер” відбувались особисті зустрічі між аграріями Румунії, України та Молдови. Ділилися досвідом, обговорювали співпрацю, в результаті сторони отримали багато корисних контактів.
Дякуємо Васіле Асандей, Клаудіу Мітреа і Ліліана Байку за запрошення та організацію заходу, який сприяє розвитку аграрної сфери наших країн і налагодженю дружніх зв’язків між нашими організаціями.