Участь в засіданні робочої групи з розроблення проекту Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2027 р.

72

1 серпня 2019 року керівництво Єврорегіону «Дністер», Міжнародного сільськогосподарського кластеру «Дністер» та ВТО ВФСТ «Колос» взяло участь в засіданні робочої групи з розроблення проекту Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2027 року з напрямку «Конкурентоспроможна Вінниччина на мапі Східної Європи (смарт-спеціалізація».  Представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, бізнесу, науки, громадських організацій, ЗМІ та ін. структури розглянули SWOT-аналіз «Конкурентоспроможна Вінниччина на мапі Східної Європи (смарт-спеціалізація)».

 

Відповідно до стратегічних завдань Єврорегіону «Дністер»  Микола Радіонов вніс пропозиції щодо включення в Стратегію Вінницької області розширення можливостей транскордонного співробітництва, розвитку органічного виробництва, агротуризму, підтримки малого і середнього бізнесу.