Круглий сліл «Зміцнення міжмуніципального співробітництва для посилення спроможності та розвитку громад», м.Дніпро

58

В перших числах ливня в м.Дніпро в рамках Національної програми обмінів для об’єднаних громад-партнерів DOBRЕ проходить круглий сліл «Зміцнення міжмуніципального співробітництва для посилення спроможності та розвитку громад».

Метою даного заходу є активізація громад – партнерів DОBRE у розвитку міжмуніципального співробітництва, розповсюдження та тиражування  кращого досвіду  розвитку співпраці громад. Налагодження сталих горизонтальних комунікацій між громадами, посилення спроможності органів місцевого самоврядування в процесі  реалізації стратегій, впровадження ефективних та інноваційних підходів  у реалізації проектів міжмуніципальної співпраці на місцевому рівні.

Директор Єврорегіону «Дністер» Микола Радіонов бере активно участь в заході та презентує діяльність організації та кращі практики транскордонного співробітництва.

Під час заходу планується розглянути ряд питань присвячених міжмуніципальному співробітництву в умовах проведення реформи з децентралізації влади в Україні, обмін кращими практиками та проведення навчального практикуму: Етапи організації міжмуніципального співробітництва в громадах.