Форум у Криниці-Здруй: “Європа завтрашнього дня. Сильна, але яка саме?”

64
З 3 по 5 вересня в м. Криниця-Здруй відбудеться 29 Економічний Форум – найбільший у Центральній та Східній Європі. Організатором Економічного форуму є Фонд «Інститут східноєвропейських досліджень». Захід готується у співпраці з більш ніж 100 партнерами, серед яких – найбільші компанії в своїх галузях. Головним партнером Форуму традиційно є Малопольське воєводство Польщі. Як і в минулому році, Єврорегіон «Дністер» виступає партнером даного Форуму і організовує поїздку делегації для участі в заході.
Головне завдання конференції – створити умови для конкретних дискусій про майбутнє і тим самим підвищити рівень розуміння того, що відбувається у світі, в Європі, в сусідніх країнах. У попередні роки в дебатах Форуму неодноразово брали участь президенти і голови урядів та інші провідні політики Європи, а також бізнесмени, видатні вчені, лідери громадської думки та митці. Високий рівень гостей, різноманітність точок зору, представлена в ході обговорення, стали магнітом для громадського інтересу.
Програма цьогорічного Криницького форуму складається із семи пленарних сесій, в котрих візьмуть участь найважливіші гості, а також близько 250 панельних дискусій та інших заходів. У програмі Форуму – більше десятка тематичних блоків. Зокрема, на Форумі обговорюватимуть: бізнес та економіку (з наголосом на питання інвестиційної привабливості), енергетику, розвиток нової економіки та інновацій. Предметом дискусій буде також майбутнє подальшої європейської інтеграції, міжнародна та безпекова політика, а також суспільство, освіта, соціальна політика.
Частина Форуму, присвячена міжнародній політиці, відповість, зокрема, на питання, як протистояти новітнім загрозам з боку Російської Федерації, якими можуть бути наслідки Brexit, як зміцнити співпрацю країн ініціативи Тримор’я. Серед спікерів будуть дуже цікаві доповідачі як з Польщі, Західної Європи, США, України, так і з інших країн.
Запрошуємо взяти участь в Форумі!
Деталі за телефоном: +380677828542