Розпочалась підготовка до Міжнародної сільськогосподарської виставки Agricultural Fair AGRALIM,19-22 вересня 2019 року в м.Ясси

61

6 червня 2019 року голова Єврорегіону «Дністер» Сергій Татусяк зустрівся з генеральним директором  Північно-східного агентства регіонального розвитку Васіле Асандеєм, м.П’ятра-Нямц Румунія.

В ході зустрічі сторони обговорили напрямки подальшої співпраці в різних сферах. Головною темою стало підготовка до Міжнародної сільськогосподарської виставки Agricultural Fair AGRALIM, яка відбудеться 19-22 вересня 2019 року в м.Ясси. Також в ці дні відбудеться Сільськогосподарський форум Північно-Східного регіону. Участь в цих заходах візьме делегація Єврорегіону «Дністер» та Міжнародного сільськогосподарського кластеру «Дністер», до складу якої ввійдуть представники середнього та великого бізнесу, фермери, підприємці.

В рамках Виставки українські виробники матимуть можливість презентувати свою продукцію. Отримати новий досвід та контакти. Під час виставки буде представлено новітню сільськогосподарську техніку та обладнання, відбудуться збори селекціонерів Північно-Східного регіону, фестиваль малих сільськогосподарських виробників, демонстрація сільськогосподарських машин.

Даний захід – перший дієвий крок на шляху реалізації Угоди підписаної в травні цього року. Впевнені, що співпраця надалі буде конструктивною, плідною і взаємовигідною.