16 листопада відбувся тренінг щодо енергоефективності та енергозбереження для приватного сектору м. Гнівань

94

У рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань» 16 листопада у м. Гнівань відбувся черговий тренінг на тему «Енергоефективність та енергозбереження для приватного сектору».

Учасниками навчання стали мешканці приватних будинків Гніванської ОТГ.

У своєму вітальному слові керуюча справи виконкому Гніванської міської ради Оксана Поштар розповіла наступне: «Важливим компонентом проекту є проведення інформаційно-навчальних заходів, які б дозволили надати методичну підтримку щодо енергоефективності для місцевим мешканцям та бізнесу. Сьогоднішній тренінг є уже 3-м навчальним заходом проекту. Досі також проводилися навчання для вчителів та мешканців багатоквартирних будинків Гніванської ОТГ».

Зокрема, комунікаційний експерт проекту Анастасія Ланова презентувала учасникам концепцію проекту та розповідала про головні заходи проекту: «Проект є найбільшим у сфері енергоефективності у Вінницькій області. Найбільшою частиною проекту є інфраструктурна складова, яка передбачає комплексну термомодернізацію 4-х муніципальних дитячих садочків».

У рамках тренінгу учасники ознайомилися із сучасними принципами та методами підвищення енергоефективності приватних будинків, раціональним використанням енергоресурсів, економічною вигодою від їх застосування.